Blijf gezond...Voorkomen is beter dan genezen..!


Alternatieve gezondheidspraktijk  uitsluitend aan huis.  

Even voorstellen:

Ik ben Dick van der Luit (1964) en sinds 2010 actief als gezondheidstherapeut. 

Ik geniet enorm van de natuur om mij heen en woon nu op de Veluwe (Apeldoorn).

Ik hou van wandelen , het bos of strand,  diepzeeduiken en vooral het leven.

In 2010 , na ruim 25 jaar in de dienstverlening gewerkt te hebben wilde ik wat extra’s toevoegen voor mensen die het qua gezondheid nodig hebben. Mijn interesse voor de medische kant heb ik altijd al gehad en ik besloot de sprong in het diepe te wagen. Na in een paar jaar meerdere opleidingen te hebben gevolgd was ik er klaar voor.

Inmiddels heb ik al honderden mensen behandeld met de meest uiteenlopende klachten. En met veel succes. Je hoeft meestal maar vier tot zes behandelingen te nemen om je weer in balans te voelen. (Uiteraard niet verplicht) Het voelt als een harde reset. 

Waarom mijn behandeling?   

Dit komt omdat ik een unieke combinatie van behandelingen heb die allemaal diep doorwerken op alle niveaus. Dit heet holistisch en zorgt dat je zowel fysiek, mentaal als spiritueel weer in verbinding komt. Het zijn dan ook twee uursbehandelingen die bestaan uit:  Diagnostische Voetreflex, Guasha en/of Acupressuur en een (Gezichts) Massage 

Aanvullend:

Het is ook mogelijk om de Healy (Bioresonantie) tijdens de twee uursbehandeling in te zetten of om zelfs nog een ademsessie van een uur te  nemen. 

Ook werk ik met de Terahertz föhn. Deze zet ik in bij directe klachten of bij pijn.

De feiten:

Door stress en drukte in het dagelijks leven hopen zich gifstoffen (afvalstoffen) en verzuurde stoffen in bindweefsel en spieren in het lichaam op.

Voeding, medicijngebruik, omgevingsstraling (WiFi) en overbelasting van de lever zorgen voor meer ophoping. Uiteindelijk verstoren deze gifstoffen de meridianen (energiebanen) en het lichaam reageert hierop met allerlei lichamelijke en psychische klachten. Het wegdrukken van emoties verstoren de werking van organen en geven uiteindelijk fysieke klachten.

Emotionele blokkades worden ook door mijn behandeling vaak aangeraakt omdat Guasha ook de gestagneerde energie die op organen zit meeneemt en direct aanraakt. Dit is het holistisch effect. Je kunt emotioneel worden zelfs dagen na mijn behandeling.

Je energiepeil zal omhoog schieten. Je geniet weer van het leven zoals het hoort.                    Er komt ruimte voor meer levensvreugde. Meer rust in je hoofd. Maar ook weer in het lichaam zitten en voelen dat je geaard bent. Hoe mooi is dat.

Mijn concept is de afgelopen jaren sinds ik deze behandelingen geef, dat ik bij je aan huis kom. Dit heeft praktische voordelen. Je bent in je eigen vertrouwde omgeving en je hoeft na deze toch wel pittige behandeling de deur niet meer uit! 

Voordat ik een behandeling start dient er een anamnese (intake) formulier te zijn ingevuld. Deze zal ik u (digitaal) toesturen en vervolgens bepalen we (mits geen contra-indicaties) of we de behandeling zullen starten. 

*Richtlijnen RIVM: COVID -19 maatregel. 

Kort voor de behandeling neem ik contact met je op om de actuele gezondheidstoestand door te nemen. Neem ook zelf contact op bij koorts, hoesten, keelpijn , verkoudheid en/ of griepverschijnselen. 

*Ik voldoe volledig aan de voorwaarden van de Wet op Privacy (AVG) en uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en beveiligd opgeslagen.

Let op: Deze behandeling kan nooit uw behandeling van uw dokter of arts/therapeut vervangen maar is bedoeld ter ondersteuning voor uw gezondheid.

Tot ziens,

Dick van der Luit  
Guasha-therapeut


📞mobiel:06-54795162
📨E-mail:gezondheidspraktijk@bioterra.nl


Kamer van Koophandelnr: 60580224 sinds 01 mei 2014